نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 19
بازدید کل : 2242
تعداد مطالب : 20
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


خواص برگ چغندر و فواید درمانی آن

برگ چغندر دارای خواص درمانی بسیاری است و از جمله سبزیجات مدیترانه ای به جساب می آید. برگ های چغندر متمایل به سبز تیره هستند و در مراحل مختلف رشد قابلیت برداشت را دارند. خواص برگ چغندر موجب شده است که این سبزی در بسیاری از رستوران های جهان به عنوان چاشنی مقوی به غذاها افزوده شود. در ادامه قصد داریم تصویر روشنی از برگ چغندر و فواید آن برای شما همراهان ارائه دهیم. 

موارد کاربردی خواص برگ چغندر طیف وسیعی دارد. به گونه ای که گاهی به عنوان ماده اصلی و به شکل خام در سالاد سبزیجات استفاده می گردد. این گیاه به صورت یک ساله در سواحل مدیترانه در ماه های تیر تا آذر به صورت خودرو و وحشی یافت می شود.

 

آنتی اکسیدان و ضد سرطان

چغندر سرشار از آنتی اکسیدان و آن را به عنوان ماده ای ضد سرطان می شناسند. برگ چغندر دارای 13 آنتی اکسیدان پلی فنول است و محققان در سال2004، 19 آنتی اکسیدان بتازانتین را با 9 نوع بتاسیانین در برگ های مختلف چغندر کشف کردند.  وجود چنین آنتی اکسیدانی از تکثیر و رشد سلول سرطانی ریه، تخمدان، پروستات و … ممانعت می کند. ضمن اینکه خواص چغندر پیری را نیز به تعویق می اندازد.

:: ادامه مطلب
نویسنده : Nsrin
خواص ، فواید و مزایای سلامتی سیب

آیا می دانستید که یک سیب متوسط، از الیافی تشکیل شده است که حدود، 4 گرم فیبر دارد؟ و اینکه ضرب المثل ((روزی یک عدد سیب بخورید،تا از دکتر دور بمانید.)

فواید سیب برای سلامتی و خواص

1. ضد سرطان

سیب ،دارای توانایی های ضدسرطان قوی است ،که بدن را از شر سلول های سرطانی ایمن نگه میدارد ؛ این، یکی از بهترین مزایای سیب است .دانشمندان انجمن تحقیقات سرطان آمریکا هم، موافق هستند که مصرف سیب می تواند خطر ابتلا به سرطان پانکراس را تا 23 درصد کاهش دهد و همچنین چند ترکیب در پوست سیب، نشان می دهد که پوست سیب هم پتانسیل رشد در برابر سلولهای سرطانی را دارد

2 ضد کلسترول

سیب حاوی مقدار زیادی فیبر می باشد.موقعی که ما سیب میخوریم فیبرهای محلول با چربی های روده رقابت می کنند.این رقابت بین الیاف و چربی، باعث کاهش جذب (LDL) چگالی لیپوپروتئین و سطح کلسترول بد و یا افزایش جذب (HDL)، چربی لیپو پروتئین و کلسترول خوب می شود که این باعث تنظیم و یا از بین رفتن کلسترول های مضر در بدن می شود.
:: ادامه مطلب
نویسنده : Nsrin
کبد چرب چیست

کبد چرب یا جگر چرب (fatty liver)حالتی برگشت‌پذیر از تجمع  چربی در سلول‌های کبدی است که با التهاب کبد مشخص می‌شود.

این حالت ممکن است در افرادی که الکل مصرف می‌کنند ایجاد شود، ولی در ایران این بیماری علل دیگر دارد و «کبد چرب غیرالکلی» نامیده می‌شود. فرم غیرالکلی این بیماری در تعدادی از اختلالات بالینی مانند دیابت و چاقی رخ می‌دهد.

وجود چربی در کبد طبیعی است، اما اگر این میزان از چربی بیش از ۵ تا ۱۰ درصد وزن کل کبد شود، فرد به بیماری کبد چرب دچار شده‌است. این بیماری نشانهٔ خاصی ندارد اما بعد از رعایت نکردن و پیشروی این بیماری در کبد باعث سوءهاضمه شود. رسوب چربی در کبد را کبد چرب می‌نامند. مصرف الکل می‌تواند باعث این بیماری شود. البته افراد غیر الکلی هم به دلایل مختلف از جمله چاقی، مصرف غذاهای آماده و غذاهای چرب، عدم فعالیت فیزیکی و مصرف مواد نامناسب غذایی ممکن است به این بیماری دچار شوند؛ بنابراین با توجه به موارد بالا این بیماری در حال افزایش است. این عارضه گاهی به علت مصرف برخی داروها می‌باشد که باعث رسوب چربی در کبد می‌شود.

 

:: ادامه مطلب
نویسنده : Nsrin
خواص سیاه دانه

سیاه دانه را پیامبر اکرم (ص) درمان هر دردی به جز مرگ می‌دانست. خواص و فواید سیاه دانه و عسل به قدری فراوان هستند که از درد ناخن پا تا درد و بیماری‌های نوک موی سر را می‌توان با آن درمان کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از میزان، سیاه دانه چه خواصی دارد که اینقدر توصیه می‌شود تا از آن در برنامه غذایی خود حتما استفاده کنید. در این بخش از مجله سلامت نمناک قصد داریم شما را با کاملترین لیست خواص سیاه دانه و فواید روغن سیاه دانه و درمان‌های طب سنتی با سیاه دانه و عسل آشنا کنیم.

سیاه دانه چیست؟

سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می‌شود. این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می‌کردند. مصرف سیاه دانه برای زنان شیرده مفید است، زیرا باعث افزایش ترشح شیر می‌شود. نام‌های دیگر سیاه دانه، سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی است.

خواص درمانی سیاه دانه برای درمان بیماری‌ها و سلامت بدن

تحقیقات نشان داده است مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در سیاه دانه در درمان دیابت، سل، بیماری‌های قلبی و عروقی، کم خونی و میگرن مفید است.

اسید‌های چرب ضروری فراوان موجود در سیاه دانه آن را به نوعی مواد غذایی ضد سرطانتبدیل کرده که در حفظ سلامت پوست و مو نیز مفید است.

سیاه دانه آهن و پتاسیم فراوانی دارد و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، باعث رفع مسمومیت خونی و یبوست می‌شود.

سیاه دانه دارای خواص بسیار زیادی از جمله در درمان سرطان ها، درمان زخم معده، نابودی سموم در کبد و نیز تنظیم سیستم گوارش بدن دارد.

افرادی که بعد از ابتلا به سرماخوردگی مدام عطسه می‌کنند می‌توانند جوشانده مخلوط سیاه دانه بوداده و روغن زیتون را به مدت یک دقیقه روی پیشانی خود مرهم کنند. این مخلوط به آن‌ها کمک می‌کند تا از شر عطسه‌ها خلاص شوند.

برخی از درمانگران طب سنتی بر این باورند که سیاه دانه جویده شده و ترکیب شده با بزاق دهان موجب درمان زگیل می‌شود.

افراد مبتلا به سینوزیت بهتر است در فصل پاییز هفته‌ای یک بار از بخور سیاه دانه استفاده کنند.

مصرف سیاه دانه در وعده‌های غذایی برای خانم‌های سردمزاجی که شیر آن‌ها برای نوزادشان کم است موثر است و به مرور موجب افزایش شیر آن‌ها می‌شود.

خواص سیاه دانه در طب اسلامی

مصرف سیاه دانه در طب اسلامی تاکید شده است و امامان و پیامبر اکرم (ص) از خواص آن برای درمان درد‌ها نام برده اند.

پیامبر اکرم صلی الله علیه و سلم فرمود: “ما من داء إلا فی الحبه السوداء منه شفاء إلا السام” یعنی هیچ بیماری نیست مگر شفای آن در سیاه دانه است جز مرگ.

امام رضا علیه السلام درباره خواص اعجاب انگیز سیاه دانه می‌فرماید: در سیاهدانه برکت است. در چهل چیز خداوند برکت قرار داده ازحبوبات و جمادات هم سیاهدانه را بر گزیده است.

:: ادامه مطلب
نویسنده : Nsrin